Vernieuwde website Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen

01/05/2019 Nieuws andere
LVV (Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen) is trots om de vernieuwing van haar website aan u voor te stellen. Verschillende lymfeklierkankerpatiënten hebben al eens een wedergeboorte achter de rug en wij vonden dat onze website niet achter kon blijven. 
 
Wij hebben getracht om zoveel mogelijk actuele informatie over de (non-)Hodgkinlymfomen ter beschikking te stellen. Ons doel is om ook de behandelingsvormen steeds up-to-date te houden. Daarnaast willen we de patiënten ook handige tips meegeven die gebaseerd zijn op de ervaringen van patiënten. Ten slotte willen we ons ook richten tot elke burger om deze bewust te maken van lymfeklierkanker en de behoefte van bloeddonatie.
 
Wij zijn er ons van bewust dat de informatie, vooral met betrekking tot de non-hodgkinlymfomen en zijn behandelingen, nog niet volledig is. Wij zijn dan ook naarstig op zoek naar dokters die het eventueel zien zitten om hun expertise hierover ten dienste van ons te stellen. Hoe meer hematologen we hiertoe bereid vinden, hoe beter. 
 
Daarnaast willen we ook een warme oproep doen aan de onco-psychologen of onco-verpleegkundigen om hun expertise/informatie met ons te delen om onze rubriek met 'tips' uit te breiden.

 

Terug naar het overzicht >>