Wedstrijd jaarcongres 2018

03/10/2018 Nieuws VVRO

Wedstrijd jaarcongres 2019

VVRO is opgebouwd uit verschillende werkgroepen waaronder de ‘werkgroep chemotherapie’. De grote evoluties in het oncologisch veld maken dat de naamgeving van de werkgroep het werkterrein niet meer ten volle dekt. Naast chemotherapie zijn er enkele belangrijke kankerbehandelingen bijgekomen zoals monoklonale antilichamen, immunotherapie en perorale therapieën. Ook vallen beide disciplines medische oncologie en hematologie onder de focus van deze werkgroep.

De huidige ‘werkgroep chemotherapie’ wenst dan ook over te gaan tot een naamswijziging om het domein waarin de werkgroep actief is beter te behelzen.

Heeft u een creatief of inspirerend voorstel tot naamswijziging, mag u dit doorsturen naar patricia.corteel@scarlet.be. Op het VVRO-jaarcongres wordt een prijs ter waarde van 150 euro uitgereikt aan de persoon wiens inzending wordt gekozen als passende naam voor de werkgroep.

Voorstellen kunnen worden doorgestuurd tot 12 november 2018. De bekendmaking van de nieuwe naam voor de werkgroep en de prijsuitreiking vinden plaats op het VVRO jaarcongres te Antwerpen op 17 november 2018.

Terug naar het overzicht >>