Bekendmaking winnaar van wedstrijd "Mooihoofd" VVRO congres 2017

30/12/2017 Nieuws VVRO

VVRO congres van 18 november jl.


Op 18 november presenteerde Mooihoofd haar nieuwste feel-better favourites tijdens het jaarcongres van de VVRO in Hotel Ter Elst te Edegem

We hebben velen van jullie mogen ontmoeten en dat vonden wij heel interessant. We hebben weer nieuwe dingen van u geleerd. Bedankt voor jullie bezoek aan onze stand.

Voor ons als nieuwe eigenaren van Mooihoofd was het de eerste keer om kennis te mogen maken met VVRO en jullie als deelnemers van het congres. We hopen dat jullie ook een mooie dag hebben gehad.

Tijdens het congres hadden wij een doos staan waarin u uw gegevens achter kon laten om zich in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief die we een enkele keer versturen. Onder de inschrijvers verloten we een tegoedbon voor een Weekendje weg. De winnares wordt hier onder bekend gemaakt.

Wanneer u ons gemist heeft of wanneer het te druk was maar u toch ook nog informatie van ons wenst te ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Wij toonden u onze collecties:

Tevens hadden we een aantal luxe verzorgingsproducten speciaal afgestemd op de huid die chemotherapie ondergaat staan.

  • zonder hormoon ontregelend phyto oestrogeen
  • zonder behandeling verstorende metalen
  • 100% natuurlijk en uniek in België en Nederland

Resultaat wedstrijd "weekendje weg"

Het weekendje weg t.w.v. € 100,- is gewonnen door Katrien Dewancker (Jan Yperman ziekenhuis). Gefeliciteerd met uw prijs.
Veel plezier met uw weekendje weg!

Terug naar het overzicht >>