Werkt u momenteel aan een onderzoeks- en/of evidence-based zorgproject in de psychosociale oncologie of werd dit afgerond in 2017?

14/06/2017 Nieuws andere

Geachte,

Werkt u momenteel aan een onderzoeks- en/of evidence-based zorgproject in de psychosociale oncologie of werd dit afgerond in 2017?

Dan nodigen we u graag uit om dit bekend te maken via een abstract. 

CHi wil zichtbaarheid geven aan huidig onderzoek en lopende projecten in de psychosociale oncologie.

Enerzijds door het CHi-congres op maandag 11 december 2017

CHi organiseert dan een vierde Vlaams congres in de psychosociale oncologie.  Zo geeft CHi opnieuw ruimte aan onderzoekers en hulpverleners om hun recent of lopende onderzoek bekend te maken. Andere professionelen of navorsers, kunnen die dag ruimschoots inspiratie en kennis opdoen uit alle gepresenteerde onderzoeken.
We nodigen iedereen uit die bezig is met onderzoek in de psychosociale oncologie om mee te werken aan de congresdag door het indienen van een abstract.
Door het indienen van een abstract kan u in aanmerking komen om een posterpresentatie te doen op het congres. Vanuit de abstracts zullen eveneens een aantal onderzoekers gevraagd worden hun onderzoek voor te stellen tijdens een korte voordracht en wordt een prijs uitgereikt aan het meest verdienstelijke onderzoek in de psychosociale oncologie.

Anderzijds door de Jaarindex Psychosociale Oncologie 2017.

Vorig jaar werd de eerste editie van de jaarindex succesvol onthaald.  De jaarindex wil een zo representatief mogelijk beeld geven van alle lopend onderzoek en projecten in Vlaanderen.
Op het CHi-event van 11 december zal de tweede jaarindex 2017 verspreid worden.

Via deze link kan u een abstract indienen voor het CHi-congres en de jaarindex 2017.  De deadline voor het indienen van een abstract is 30 september.  
Stuur deze link gerust door naar collega-zorgverleners/ onderzoekers.  

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel niet om mij te contacteren.  

 

Met vriendelijke groeten,

Angelique Verzelen

015/21.81.91 

Terug naar het overzicht >>