Nieuws - Nieuws andere

10/11/2017 Nieuws andere

Melanoompunt

In de kalender kunnen jullie de aankondiging terugvinden van een Melanoom Studiedag, georganiseerd door Melanoompunt. Melanoompunt is de Belgische, onafhankelijke vereniging voor melanoompatienten en hun naasten. In bijlage kunnen jullie de folder terugvinden waarin hun doelen worden toegelicht.

Lees meer >>

26/10/2017 Nieuws andere

Open call van de ECIBC (European Comission Initiative on Breast Cancer)

The European Commission Initiative on Breast Cancer (ECIBC) is pleased to announce the opening of the Invitation to express interest for Breast Cancer Services and stakeholders. This invitation is addressed to national stakeholders wishing to be informed of and included in the exchanges and feedback collection anticipating the Piloting of the European Breast QA scheme.

Lees meer >>

09/05/2017 Nieuws andere

Take care of you

De ivzw Take Care of You zal aan de Belgische Stichting tegen Kanker een Social Grants-project voorleggen om in 2018 en 2019 te realiseren. Een aangevraagde subsidie zal de realisatie mogelijk maken. Het voorstel is eenvoudig; in samenspraak en samenwerking met de oncologieafdelingen over heel Belgie Take Care of You- workshops organiseren in een zaaltje van de afdeling (ziekenhuis of kliniek) of in de haarinstituten die lid zijn van Take Care of You. Lees verder om de volledige nota te ontdekken.

Lees meer >>

03/04/2017 Nieuws andere

Kaderopleiding Nursing

Goede hoofdverpleegkundigen en leidinggevenden zijn onmisbaar in de zorg. Zij vormen de schakel tussen het management en de uitvoering van de zorg en zij zijn de motor en de spil van het team.

Lees meer >>

27/02/2014 Nieuws andere

VVRO op Facebook

Vanaf vandaag proberen we ook Facebook te veroveren! Deel en like ons zoveel mogelijk!

Lees meer >>