Lessenreeks Advanced Nursing

Bijscholing Lessenreeks Advanced Nursing
Plaats Campus UZ Gent, C.Heymanslaan 10, ingang 42, lokaal 4.3 (4K3)
Datum 15/02/2018
Tijdstip academiejaar 2017 - 2018, 2e semester, startdatum: 15/02/2018
Organisator Universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde in samenwerking met verpleegkundig specialisten uit het werkveld
Programma:

 

Het universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde organiseert dit jaar, in samenwerking met verpleegkundig specialisten uit het werkveld, een lessenreeks Advanced Nursing binnen de opleiding Master in de verpleegkunde en Vroedkunde. De zorg voor patiënten met kanker en hun omgeving is complex en vergt vaak competenties op een ‘advanced’ niveau.
Deze lessenreeks biedt deelnemers de mogelijkheid hun competenties - via wetenschappelijk onderbouwde specialistische klinische kennis en casuïstiek - verder te verdiepen.
In het academiejaar 2017-2018 wordt de basismodule ‘Advanced Nursing in de Oncologie’ aangeboden. In deze module worden diverse topics aangereikt waarbij nieuwe onderzoeksinzichten aangereikt worden om de (verpleegkundige) zorg voor de patiënt met kanker en zijn omgeving te optimaliseren.

De lessen worden gepland vanaf het 2de semester academiejaar 2017 - 2018 en vinden plaats op donderdag van 16u tot 17u30. De eerste les vindt plaats op 15 februari 2018.

Deze opleiding richt zich voornamelijk op studenten Master Verpleegkunde en Vroedkunde, verpleegkundig specialisten/ hematologie, verpleegkundig consulenten oncologie/ hematologie, alumni, andere geïnteresseerde zorgverleners werkzaam in de oncologie/ hematologie

Meer info betreffende deze opleiding kan u hier terugvinden.

Per lesdag betaalt u 25euro, bij het volgen van alle lessen, 220euro.

Studenten en leden van de alumniwerking van opleiding Master in de verpleegkunde en Vroedkunde betalen 20euro per lesdag of 190euro bij het volgen van alle lessen.

Inschrijven kan u via onderstaande link:

https://ugent.congrezzo.nl/site/index.php?conFormulierId=67&pntType=ConStap&id=103&pntHandler=Page&PHPSESSID=a2vfl9fer8al4vgotnnppp4ma6